Hej och god dag på er.

Sitter just nu hemma hos min vän Becka å tittar runt lite på layout till blogg.
Har ni tips på bra sidor hör gärna av er!

På bilden ser ni Sigge, beckas katt!

Ha en fin dag...Kram
Etiketter: | edit post
3 Responses
  1. Anonym Says:

    Hej!

    Du som får detta brev har på ett eller annat sätt engagerat dig i kampanjen Dammsug Sverige! En del av er har redan samlat in flera tusen femtioöringar, andra har engagerat hemkommunen i dammsugandet, bloggat om kampanjen, och en del har ställt ut bössor på arbetsplatsen. Vi är så tacksamma för alla uppmuntrande ord på facebooksidan och i mail. Det är roligt att se att många vill samla in femtioöringar till Bris, Childhood och SOS-barnbyar.

    Vi letar nu efter eldsjälar som du som vi kan engagera ytterligare! Man får givetvis vara så mycket/lite aktiv man vill men drömmen för oss vore om du vill dela med dig av ditt engagemang och uppmuntra andra att också samla och lämna in sina mynt.

    Dammsug Sverige undrar om du har lust att berätta för oss om ditt dammsugande av femtioöringar? Du skriver några korta rader, tar någon bild och mailar oss detta. Vi lägger upp detta på hemsidan, kanske vidarebefordrar era uppgifter till journalister som bevakar kommunkampen och försöker på andra sätt att få andra att följa ert goda exempel, att samla femtioöringar!

    Du får skicka oss hur många uppdateringar du vill! Eller så väntar du på att vi mailar dig med lite idéer på vad du kan rapportera om. Vi tänkte börja med ett frågeformulär.

    Om du vill vara med, svara bara på det här mailet så hör vi av oss inom kort!. Glöm inte att skriva var du bor och ditt fullständiga namn & mailadress.

    Svara till maria@dammsugsverige.se

    Vänliga hälsningar,
    Agnes-Lo, Manne och Maria


  2. Eva Agnes Says:

    Hej!
    Här ska du få några sidor med gratis templates till din blogg.
    Byt först ut din grundlayout på Blogspot till Minima. Det är en förutsättning för att kunna lägga in en annan layout.
    Behöver du mer hjälp kontaktar du mig på min blog.
    Kramar Eva Agnes
    http://blo64rt.blogspot.com
    Cute n Cool Blog Stuff
    Gå till Free Backgrounds
    Du kopierar templatens (bakgrundens kod) går till din sida, anpassa, lägg till nu gadget, gå till javascript, klistra in koden du har i musen! Sedan är det klappat och klart.


  3. tinazpicaboo Says:

    Tack jag hör nog av mig!