Choklad pannacotta
(4 portioner)


Ingredienser:

2 ½ blad gelatin

3 dl vispgrädde

½ dl socker

1 tsk vaniljsocker

100 g chocklad (gärna mörk)


Gör så här:
Smält chokladen i vattenbad eller i micro. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde och socker. Krama ur gelatinbladen och lägg i grädden. Vispa ner den smälta chokladen. Häll upp i portionsformar och ställ kallt i några timmar. Toppa med riven choklad eller som på bilden med färska hallon och passionsfrukt.
Etiketter: | edit post
7 Responses
  1. åååh smarrigt!


  2. Hej, jajamän, halsbandet kommer ifrån Indiska!

    //

    www.alexandrastyle.se


  3. mimmi Says:

    choklad pannacotta har jag aldrig testat förut, bara helt vanlig vanilj pannacotta med bär på, det är också riktigt gott :)

    Tack så mycket, röda läppar och röda naglar, typisk outfit på nyår eller haha?

    Hade du ett lyckat årsskifte?
    God fortsättning!



  4. Kashaya Says:

    Måste jag testa någon gång.=)


  5. Angelica Says:

    Åhh, ser riktigt gott ut! =)


  6. Art By Tina Says:

    Ser gott ut - igår blev vi bjudna på vitchoklad pannacotta med varm hallonsås - supergott, men lite lite för sött.