Choklad pannacotta
(4 portioner)
Ingredienser:
2 ½ blad gelatin
3 dl vispgrädde
½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
100 g chocklad (gärna mörk)
Gör så här:
Smält chokladen i vattenbad eller i micro. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde och socker. Krama ur gelatinbladen och lägg i grädden. Vispa ner den smälta chokladen. Häll upp i portionsformar och ställ kallt i några timmar. Toppa med riven choklad eller som på bilden med färska hallon och passionsfrukt.
åååh smarrigt!
Hej, jajamän, halsbandet kommer ifrån Indiska!
//
www.alexandrastyle.se
choklad pannacotta har jag aldrig testat förut, bara helt vanlig vanilj pannacotta med bär på, det är också riktigt gott :)
Tack så mycket, röda läppar och röda naglar, typisk outfit på nyår eller haha?
Hade du ett lyckat årsskifte?
God fortsättning!
Åh vad gott!!
Måste jag testa någon gång.=)
Åhh, ser riktigt gott ut! =)
Ser gott ut - igår blev vi bjudna på vitchoklad pannacotta med varm hallonsås - supergott, men lite lite för sött.