Hej.


Först så blev det strul med att ta sig ut till praktiken. Då hon jag brukar få åka med hade fått kräksjukan. Stressar upp mot första bästa buss och så i snabb fart fick jag syn på två andra som jobbar, där jag har praktik. Snälla som de var så stannade sin bil för att släppa på mig i farten.


Hur som väl framme på praktiken så var det fullt tempo. Hade läsgrupper, två prov och ja lite till. Plötsligt kom jag på shit jag ska ju på världens viktigaste möte kl 13.00. Ojojoj, hur ska jag hinna.


Kollar när det går någon buss in mot stan från min praktik och konstaterar då att det går en vid ca. 11 tiden. Får då snabbt slänga i mig lite käk, för att dra iväg mot en buss in mot stan. Då blir jag helt plötsligt för tidig till mötet, så jag går ett var på stan och sen ner mot Campus för att låna en dator.


Varvar ned ett tag då jag sedan delar vid det viktiga mötet och går sedan på stan för att shoppa loss med min vän linda. Vi tar en fika....vilar fötterna!!! Och sen traskar jag iväg till ett läkarbesök.


Nu äntligen hemma! Vilken dag...
Kram på er.


Ps. Så kul med alla fina fynd jag gjorde idag och om jag orkar så kan jag visa några nån dag. Men just nu måste jag bara få gå ner i varv. Ds
Etiketter: | edit post
1 Response
  1. Åh vilken hektisk dag. Hoppas allt gick bra. kramar