Hej, hej...


Här regnar det massor, så tråkigt så, för då känner man ju inte direkt för att ge sig ut å gå. Sitter här i mitt arbetsrum och försöker plugga lite. Har en hel del att ta tag i då min praktik för denna gång nu är avslutad. Lite tråkigt, då man kommer in i den vardagen så fort, ibland kan jag undra hur det ska gå för dem på skolan utan mig, hehe!=)


Som vanligt så får man som student massor att redogöra, läsa samt skriva om i slutet av en kurs. Känner mig alltid lika frustrerad över hur mina lärare på campus tänker, då de ger ut nya instruktioner när kursen snart är över. Förstå de inte att man gärna vill veta om allt innehåll i kursen från början. Det vore ju betydligt bättre, då slipper man ju känna sådan stress så här mot slutet. Jag är ju en sådan student som gärna lägger upp en form av planering inför varje kurs, så jag vet när jag kan göra vad osv. För jag hatar att känna mig stressad, och just nu så känner jag mig så "pip" stressad.


Ja ha då vet man vad man gör imorgon då, fick nyss ett mail med ännu mera instruktioner till en examination, kul, NOT!


Åh .................Sorry att jag är så negativ, men hoppa ni förstår min frustration.


Kram på er.Etiketter: | edit post
1 Response
  1. Angelica Says:

    Men vad jobbigt att de ändrar så! Jag förstår dig, är själv en person som planerar upp saker och ting och också blir uppstressad. Hoppas de löser sig!!