Ja vet, dåligt av mig att inte blogga igår, men ärligt talat så var jag helt slut. Jag spenderade början av dagen med att städa här hemma. För att sedan dra in mot The City, med min söta mor.


Vi sprang runt som yra höns där inne bland alla snygga kläder, skor och smycken. Shit vilken shoppingdag. Efter ex antal timmar i spenderar - byxorna, så satte vi oss på en supermysig bistro och tog in en god måltid och pustade ut.

Vill absolut rekommendera att studera alla underbara blommor som finns i var och varannan blomsteraffär just nu, sådan fröjd för ögat att se alla vackra tulpaner, penséer, krokusar osv. Härligt vårtecken om du frågar mig!

................................


I dag så har också dagen gått i någon form av shoppingens tecken, dock så var det min far som var ute efter en ny skinnjacka idag. Så snäll som jag e=), så följde jag med som exklusivt smakråd…hehe. Jo tack som fråga det blev en super snygg jacka till kära far.


Hur har då er dag sätt ut?

Nu så sa jag ut å fixa till lite påskris och ex antal planteringar.


// Kram på er.

Btw, vad tycker ni om att Mattias vann Let´s dance????
Etiketter: | edit post
1 Response
  1. Angelica Says:

    Snyggt det blev med påskdesign =D Me likiee. Kan vara skönt med lite pausar ibland också.
    Jag höll på Claudia och såg inte finalen live, men när jag såg reprisen sedan tycker jag Mattis faktiskt var bättre i sina nummer så helt klart en värdig vinnare! Dem är så grymt duktiga efter så kort tid, tycker det är så faschinerande =)