Per Morbergs räkcocktail
Antal portioner: 4
40 st räkor med skal (cirkamängd)
0.5 st huvud isbergsallad
8 st färska gröna sparrisar
14 st sugar snapps eller socker ärtor (cirkamängd)
1 st citron
1 knippe dill
nymalen vitpeppar
2 dl rhode islandsås
Rhode Island sås
3mskmajonäs (efter smak & tycke)
3mskchilisås
2mskgräddfil
1stkapsyl konjak
salt
vitpeppar
Smördegsinbakad oxfilé
Antal portioner: 4
Färdigt på: 55 min
Ingredienser
700goxfilé
1pktsmördeg
2mskportvin
2stschalottenlökar
200gchampinjoner (eller karljohansvamp)
2dlvispgrädde
smör
1tskvinbärsgelé
salt
peppar
Antal portioner: 4
40 st räkor med skal (cirkamängd)
0.5 st huvud isbergsallad
8 st färska gröna sparrisar
14 st sugar snapps eller socker ärtor (cirkamängd)
1 st citron
1 knippe dill
nymalen vitpeppar
2 dl rhode islandsås
Rhode Island sås
3mskmajonäs (efter smak & tycke)
3mskchilisås
2mskgräddfil
1stkapsyl konjak
salt
vitpeppar
Antal portioner: 4
Färdigt på: 55 min
Ingredienser
700goxfilé
1pktsmördeg
2mskportvin
2stschalottenlökar
200gchampinjoner (eller karljohansvamp)
2dlvispgrädde
smör
1tskvinbärsgelé
salt
peppar