Ojojoj!!!! Hjälp eller nått åt de hållet, vad ska hända med mitt liv. Jag som alltid har pluggat, det är ju det jag kan och är bäst på. Hur ska mitt liv nu formas???


Den här veckan är min sista på campus. Sen vet jag inte vad jag ska göra eller vad som ska hända. Hoppas självklart på jobb eller vik. men arbetsmarknaden är ju inte så grön just nu, som ni vet.


Idag ska jag i alla fall in till stan och leta skor... Skönt att få något annat att tänka på, om så för en stund. Sen ska jag läsa uppsatser och åter läsa uppsatser, då det imorgon väntas seminarium.


kram på er.
Etiketter: | edit post
2 Responses
  1. Angelica Says:

    Det är skrämmade det där, jag känner precis som du! Lika förvirrad med andra ord =P men kämpa på och sedan så kommer det lösa sig på något sätt. Vad har du för planer för sommaren? Lycka till med seminariumet! kramz


  2. Så känns det nu men du kommer att vara ännu bättre på det som du faktiskt lagt ner så mycket tid på att bli! Du kommer att vara en helt underbar pedagog och jobbet kommer snart det känner jag på mig! Jag är sååå stolt över dig! Love you!