Här hemma är det fortfarande sjukt. Mår i alla fall lite bättre, har ingen feber men hostar mycket och är täppt.


Tråkigt att bara skriva om att man är sjuk, säkert inget skoj att läsa om heller. Tänkte därför passa på att lägga in ett middagstips, vilket jag tidigare lovat er.
Spenatfyllda spättafiléer. 4 port. 600g rödspätta salt och vitpeppar 250g bladspenat, tinad och urkramad (eller ta färsk och förväll den) 500g räkor 2dl creme fraiche 1 msk hummerfond 1 dl riven ost Till garnering. räkor, dill och lime eller citron ugn 225 grader Gör så här: salta och peppra fisken. Fördela ut spenaten och rulla ihop. Lägg rullarna i en smord form. Blanda räkor, creme fraiche och hummerfond och bre ut över fisken. Strö sedan på osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 till 20 min. Toppa sedan med räkor, dill och lime. Servera med potatis eller ris och sallad. Lycka till!
Etiketter: , | edit post
2 Responses
  1. Såg gott ut!

    Vi har sjukstuga här hemma med jag vet hur trist det är, man bara hoppas bacillerna försvinner fort nu!

    Kramar, trevlig vecka!


  2. Matilda Says:

    mums vad det där såg gott ut !!!

    sv: tack så mycket :)