Avis på hennes byxor, vill ha!
pic facehunter, vem annars=)
kramiz
Etiketter: 1 kommentarer | | edit post




Hej hopp Kalle stropp...=)

Kom på sen igår att jag behövde ett par nya vårskor och då var letandet i full fart runt på olika nätsidor. Men plötsligt såg jag det, de perfekta skofyndet...på Scorett.

Fann en superbra kampanj, dessa skor kostar normalt 599:-, och jag köpte dem idag för, hör och häpnas 299:-...........Så glad!
Viva tiamo skor.




Aperlaï ...me like!
Kom nyss hem ifrån campus och en stressig bilfärd med pappa och mamma. nu ska ni få höra....Mammas frissa ringde och frågande om varför de inte var där, då mamma och pappa skulle klippa sig, tydligen ida...oops! Till mammas och pappas förvåning så fick de snabbt droppa av mig hemma för att bege sig till frissan. Mamma trodde de skulle klippa sig imorgon. Så det kan gå, vilket drama!


Hade i alla fall lite extra tur idag, då jag fick tag på hundens "exklusiva" torr foder till extra pris. När jag ändå var inne i djur affären så passade jag på att köpa lite nya fiskar, så fina så. Dock så är det ju dyrt med fiskar, men vad gör man inte för extra njutning för ögat.

Kram.

Etiketter: 1 kommentarer | | edit post

















Underbart om ni frågar mig! Shit vilken inspiration.
pic från styleroom och google sök



Etiketter: 0 kommentarer | | edit post
Hej på er.

Den här underbart sköna tunikan köpte jag i helgen på Åhléns. Tänkte att den skulle bli fin nu till våren och sommaren. Den känns väldigt rätt just nu med tanke på att målarteknik figurerar på flera plagg. Den här tycker jag påminner lite smått om pointillismen, med sina färgduttar. Tänk att du målar med vattenfärg och använder lite extra mycket vatten i penseln....Märket är underbara frk. och priset var 249:- Jag är riktigt nöjd.
Ha en fin dag. Nu ska jag snart dra in mot stan och titta på sis nya kök.
xoxo.
Etiketter: , 3 kommentarer | | edit post
för mera info gå in på:
http://shop.acnestudios.com
Etiketter: 0 kommentarer | | edit post



Träskor från Indiska 549 kr.
Etiketter: 5 kommentarer | | edit post

Den här dagen har gått i pluggandets tecken, jag har skrivit en examinerade text, och som vanligt har jag allt för många ord. Jag får ta en rejäl titt på texten igen för att ta bort typiska små ord, så osv.


Efter ex antal timmar med stör ej skylten till mitt arbetsrum så knackade mamma på och ville ut å gå med mig å voven. Så skönt det var med en riktig genomkörare, skönt att även få rensa hjärnan lite i all skolstress.


Nu på eftermiddagen så kom sis med familj på besök också, det blev en gemensam måltid samt en fika. trevligt, trevlig. (Bilden ovan är sis och hennes som Elton).
Nu så ska jag ta ett bad och fixa till mitt hår lite, samt måla naglarna, hum undra vilken färg det blir den här veckan???


Ha en toppen kväll.
xoxo.

Etiketter: 1 kommentarer | | edit post
By HM, där 25% av intäkterna går till olika HIV-organisationer, och denna gång är det festival tema som gäller. Jag föll för accessoarerna!! Älskar halsbandet. Kommer att släppas i maj 2010.



Ja vet, dåligt av mig att inte blogga igår, men ärligt talat så var jag helt slut. Jag spenderade början av dagen med att städa här hemma. För att sedan dra in mot The City, med min söta mor.


Vi sprang runt som yra höns där inne bland alla snygga kläder, skor och smycken. Shit vilken shoppingdag. Efter ex antal timmar i spenderar - byxorna, så satte vi oss på en supermysig bistro och tog in en god måltid och pustade ut.

Vill absolut rekommendera att studera alla underbara blommor som finns i var och varannan blomsteraffär just nu, sådan fröjd för ögat att se alla vackra tulpaner, penséer, krokusar osv. Härligt vårtecken om du frågar mig!

................................


I dag så har också dagen gått i någon form av shoppingens tecken, dock så var det min far som var ute efter en ny skinnjacka idag. Så snäll som jag e=), så följde jag med som exklusivt smakråd…hehe. Jo tack som fråga det blev en super snygg jacka till kära far.


Hur har då er dag sätt ut?

Nu så sa jag ut å fixa till lite påskris och ex antal planteringar.


// Kram på er.

Btw, vad tycker ni om att Mattias vann Let´s dance????
Etiketter: 1 kommentarer | | edit post

Hej på er toppen läsare...
Den här bilden får symbolisera mig idag. Jag är så nöjd med min muntliga examination som jag har haft idag. Shit jag var så ap nervös innan mötet/testet, och så gick det såååå bra. Helt klart över förväntan. Läraren var också nöjd över mig och min förmåga att vara samlad och öppen i ett samtal. Wiie för mig idag.
Etiketter: 8 kommentarer | | edit post



Pippa Lees hemliga liv har premiär den 30 april. Filmen är producerad av Brad Pitt. I roller ser ni bland annat,Robin Wright Penn, Blake Lively , Julianne Moore och Keanu Reeves.

Hej och god kväll.

Fråga.
Är ni som jag som slukar läppglans???
Testa då dessa från HAWAIIAN TROPIC, de doftar så gott och bingo också att de innehåller solskydd. Den röda heter Island Berry och den andra heter Mango Papaya. Priset är runt 30 till 40 kronor.
Etiketter: 2 kommentarer | | edit post
Hiss eller diss!?

Själv så anser jag inte att detta passar sig kanske att gå runt med på stan här hemma, dock så ger det en cool effekt på catwalken säkerligen, annars så skulle nog inte make up teamet till visningen valt detta på Balenciaga AW10 runway show.

Men frågan är kära läsare, vad tycket ni hiss eller diss?

kramiz från mig dags att dra sig till campus.
Etiketter: , 10 kommentarer | | edit post


Turkost är en av mina favorit kulörer till vår och sommar.
Dessa två par örhängen är nya favoriter.
De övre är ifrån HM för 49,50:- och det nedre är ifrån
Bananarepublic och kostar $39.99
Ha en fin kväll.
Nu blir det halv åtta och sen D.H.
Kram

Hur har ni det? Regnar det hos er med? Känns som om det aldrig ska sluta regna. TRÅKIGT!

Hur som är nyss hemkommen ifrån campus, där jag idag har fått nya "vänner", riktigt skoj att ha seminarium med de internationella studenterna. Bra att få öva lite på engelskan, dock skönt att inte inlämningspapret, ja det stavas paper, ska va på engelska.

Här händer det annars inte så mycket idag, ska dock försöka med att ta tag i lite mera pluggande. Imorgon så har jag bara en dramalektion i skolan, vilket alltid är skoj. Jag älskar drama!

Känner också för att ta en sväng i till The City under veckan, men fålla se hur de blir med de. Just nu så känner jag bara att jag går miste om så många snygga saker.....Jag har exempelvis hittat en fint och billigt lack på Yves-Rocher, som jag är nyfiken på, lackoholic som jag är.

Ta hand om er.
Etiketter: 3 kommentarer | | edit post


Per set 350:- annars kostar det 399:-
Erbjudandet gäller till och med den 4 april 2010.

Hope, har G. Armani skapat för att samla in pengar till välgörenhet i ett samarbete med organisationen Whatever it takes. Så genom att köpa detta stödjer du arbetete att göra skillnad i tredje världen. Den du, och detta finner du på Jysk.

källa: Jysk reklamblad.
Etiketter: , 1 kommentarer | | edit post
Från Monki 350:- st



Etiketter: 0 kommentarer | | edit post
Snart är det vår på riktigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tack.

pic. av mig, today=)
Etiketter: 4 kommentarer | | edit post



TIPS!
Det övre kommer ifrån Lindex och kostar 59,50:-. Det nedre kommer ifrån Indiska och kostar 49,50:-.

Fjäderörhängen i olika former och färger är helt klart en av mina favoritaccessoarer i vår/sommar. Snyggt att ha i båda öronen eller varför inte bara i ett öra.
Hej, hej...


Här regnar det massor, så tråkigt så, för då känner man ju inte direkt för att ge sig ut å gå. Sitter här i mitt arbetsrum och försöker plugga lite. Har en hel del att ta tag i då min praktik för denna gång nu är avslutad. Lite tråkigt, då man kommer in i den vardagen så fort, ibland kan jag undra hur det ska gå för dem på skolan utan mig, hehe!=)


Som vanligt så får man som student massor att redogöra, läsa samt skriva om i slutet av en kurs. Känner mig alltid lika frustrerad över hur mina lärare på campus tänker, då de ger ut nya instruktioner när kursen snart är över. Förstå de inte att man gärna vill veta om allt innehåll i kursen från början. Det vore ju betydligt bättre, då slipper man ju känna sådan stress så här mot slutet. Jag är ju en sådan student som gärna lägger upp en form av planering inför varje kurs, så jag vet när jag kan göra vad osv. För jag hatar att känna mig stressad, och just nu så känner jag mig så "pip" stressad.


Ja ha då vet man vad man gör imorgon då, fick nyss ett mail med ännu mera instruktioner till en examination, kul, NOT!


Åh .................Sorry att jag är så negativ, men hoppa ni förstår min frustration.


Kram på er.



Etiketter: 1 kommentarer | | edit post

”Att arbeta med Carolina Gynning känns helt rätt för oss på Scorett. Hon har en enorm karisma och utstrålning och företräder vår målgrupp på ett mycket inspirerande sätt”
säger Anna Martinsson, marknadsansvarig på ”Scorett” i ett pressmeddelande.

Flera av bilderna i kampanjen är verkligen så snygga. Vill även passa på att påpeka att deras sortiment den här säsongen är bättre än tidigare, massor med snygga skor, väskor och övriga accesoarer. För mera info gå in på deras hemsida.




Hej.

Vilken toppen skön dag, har haft Elton och sis här gått prommisar, käkat våfflor och lekt. Härligt väder är det ju med. Bjuder er på en pic från dagen.

Hur har ni det då?
Här finns det en hel del att ta tag i den här helgen. Hoppas på en runda in till stan, men får se om det blir av. Måste plugga en del. Just det kan för övrigt varmt rekommendera Viva la divas, olika gröna lack, så snygga och till ett bra pris.
Ha en toppen kväll.
Kram.

pic.google sök

Dessa två godingar har jag klämt på i veckan. De kommer ifrån budgetkedjan skopunkten och priset ligger runt 200kr. Vilka fynd va!?
Ha en fin kväll & sov gott.


Lovisa Burfitt har designat en väska för H&M. 30% av intäkterna går till Unicef:s “All for Children”. Bra va!?
Väskan kommer att finnas i butik i juni. Vad priset kommer att ligga på vet jag ej just nu. Men fin är den och att det är ett bra ändamål gör ju inte saken sämre, blir nog ett köp.

kram.
Hej på er.

Efter en heldag på "jobbet" så är jag helt slut. Jag kom nyss hem, å då är klockan 19.30. Blir inget halv åtta hos mig idag asså. Orkar inte.
Dock till min förvåning kom jag hem och fick en toppen fin present Tack frozza.se för att ni gjorde min dag. Om ni inte har besökt den sidan med exempelvis smycken och väskor, så gör det!

love / T

Hej, hej...

Efter en heldag på jobbet så drog jag till ett köpcentrum med mor och far. Gick runt bland några affärer, och det fanns verkligen en hel del snyggt inne på lindex till min förvåning. Dock hade jag bara den lilla plånkan med mig=).



Den här är redan en ny vår och sommar favorit. En hålmönstrad tröja från Lindex för bara 149 kr, annars kostar den 299kr. Helt klart snyggare i verkligheten!
Etiketter: 4 kommentarer | | edit post
Hej godingar.

I dag unnar jag mig att ta tid till att slappa en stund i soffan och då läsa i Spring/Summer HM inspiration 2010 och nya Ellos katalogen om våryra och retrokänsla....Så mycket snyggt! Blir nog en del nya fynd.

Annars så har dagen som helhet varit bra dock väldigt stressig. Har haft flera egna lektioner med eleverna. Kul att få lite beröm ifrån dem. Imorgon väntar nya utmaningar.

Ha en fin kväll.
Etiketter: 3 kommentarer | | edit post




Hej
Hoppas att er dag varit bra.
Här har det arbetats på för fullt fram till ca, fem med info och planering inför veckans alla lektioner med klassen. Jag har också studerat mera om hur skriftliga omdömen kan skrivas. Lärorikt! På klassrådet som vi hade idag så diskuterades klassresan, en tjej kom fram till mig och sa:
- Jag vill att du ska me, vi kan bära runt dig i en väska?. Du måste ju träna i att ha en klassresa ju.
Så sött=) Känns ju bra att det tycker om mig iaf. Hur som nog om detta...

Vad tycker ni om byxorna? Dessa ger mig verkligen vårkänslor. Alla tre kommer ifrån Lindex. Nummer ett kommer in den här veckan! Priserna ligger mellan 399 till 499 kr.
Ha en fin kväll.
Etiketter: , 5 kommentarer | | edit post

En gul jacka, en kamera i ena handen och en hjälm i den andra, ett par tuffa brillor och en skön attityd samt ett par snygga kängor... Å så snyggt!
Hej.

Här kommer ett toppen bra recept på en god fiskrätt. Den här brukar jag äta potatis och broccoli till. Smaklig måltid!

Till 4 personer behöver du:





500 g färsk eller fryst fiskfilé, t ex sej, kolja, hoki, alaska pollock, torsk
1 morot
0,5 röd lök
3 msk smör
1 tsk salt
2 krm vitpeppar
2 msk vetemjöl
4 dl mjölk
2 dl grädde
0,5 citron, saft och skal
1 dl hackad dill
500 g räkor, oskalad
dill

Ugnstemperatur
175º - 200º

Gör så här:


Tina ev fryst fisk. Skala och hacka moroten fint. Skala och hacka löken fint. Smörj en ugnssäker form med lite smör. Lägg i lök- och morotshacket och lägg på vikta fiskfiléer. Salta och peppra. Smält resten av smöret i en kastrull och vispa i mjölet. Häll i mjölk och grädde lite i taget, låt det koka upp emellan. Koka 5 min. Häll i saft och rivet citronskal (bara det gula), dill, smaka av med salt och peppar. Häll såsen över fisken och gratinera i 20-25 min. Om man vill ha mer färg på gratängen kan man öka värmen till 225° och slå på grillen de sista 5 min. Skala räkorna medan fisken gratineras och garnera med dem och lite dill strax före servering.





recept.coop.se
Etiketter: 1 kommentarer | | edit post


Hej hopp.


Sitter ute i solen, dricker kaffe och är barnvakt till min underbara gudson Elton. Har gått en prommenix i över en timme. Vilken underbar dag! Blir så glad av att solen tittar fram. Och för att det ikväll äntligen är dags för den stora globen finalen. Vem hoppas ni ska vinna? jag har flera favoriter, Anna, Salem och Darin kanske?


Händer hos er?


Kram å puss.
Etiketter: 4 kommentarer | | edit post
Hej!


Här har ni en toppen sko...Bra pris, 279kr på nelly. Dessa kan du matcha till jeans, tights, klänning eller varför inte till jeansshorts. Ett par svarta boots är aldrig fel, glöm inte de=).

Snart blir det käk här, Kött, potatis i ugn med en god sås och självklart massor med goa grönsaker. Sedan blir det en skön soft TV kväll.

Ta hand om er och njut nu av solen.

Kram


The Runaways, utspelar sig på sent 70-tal. Kristen Stewart och Dakota Fanning spelar rollerna som rocksångerskorna Joan Jett och Cherie Currie. I Sverige kan du se filmen på biografer från och med den 13 augusti.

Vill se den!
Hej
Hoppas att allt är bra med er. Här är det massor att stå i just nu. Har ju praktik och samtidigt bedrivs det 100% studietakt. Hum...orka!


Är i alla fall glad över att jag fick träffa super duper söta Elton idag. När han kom fram och gav mig en kram, kom det nästan en tår. Tycker så mycket om honom.


E lite seg i huvudet just nu och när jag är ute på min praktik så känner jag dels att det är super intressant, men samtidigt blir jag stressad inför, den för mig kommande verkligheten. Samtidigt funderar jag nu extra mycket på att mina studier snart tar slut!!! Oj, oj, oj vad ska då ske? Dags att börja söka jobb osv. Tråkigt att lämna plugget, trivs ju så bra med den här "bubblan" samt vännerna .


Ja ja, våren är ju i alla fall på väg...eller?
kram å sov gott.
Etiketter: 4 kommentarer | | edit post






Love it!
Etiketter: 5 kommentarer | | edit post